Због великог интересовања грађана, продужен рок за учешће у пројекту Солари 5000+ (70MW)

Обавјештавамо јавност да је рок за подношење пријава за учешће у пројекту „Солари 5000+ 70MW“  продужен до 29. фебруара 2024.године.

Сви потрошачи који су се већ пријавили за учешће у пројекту “Солари 5000+ 70 MW” евидентирани су у бази података и не треба да понављају пријаву. Рангирање ће се извршити према претходно, јавним позивом, утврђеној скали.

Сви потрошачи заинтересовани за пројекат, за исти се могу пријавити путем линка који се налази на порталу www.solari.epcg.com, попуњавањем формулара на информативно-наплатним пунктовима ЕПЦГ или код екипа на терену.

Пројекат СОЛАРИ 5000+ (70 MW), намијењен како домаћинствима и правним лицима, тако и стамбеним заједницама – власницима стамбених јединица мањих стамбених зграда (до четири спрата). Предвиђено је да се реализацијом овог пројекта уграде фотонапонски системи укупне снаге 70 MW.

Вриједност пројекта износи 70 милиона еура, а ЕПЦГ ће обезбиједити субвенцију од 20 одсто за све потрошаче који задовоље услове прописане јавним позивом и квалификују се за уградњу фотонапонског система.

Кликните овдје за више детаља.