ЕПЦГ СОЛАР ГРАДЊА: НОВИ УГОВОРИ НА НЕОДРЕЂЕНО! СТАБИЛНОСТ, ОДГОВОРНОСТ И УСПЈЕХ СЕ САДА ВЕЖУ ЗА НАШЕ ИМЕ!

ЕПЦГ Солар градња има посебно задовољство да обавијести заинтересовану јавност о броју запослених са уговорима на неодређено у нашој компанији.

После усвојене систематизације почетком јануара, кренуло се путем давања уговора на неодређено и сада је тај број 295, чиме показујемо да је ЕПЦГ СГ на здравим основама, да иде правим путем и да оно што смо обећали испуњавамо.

Желимо да истакнемо и подсјетимо јавност на потписивање регионалних уговора о пословно техничкој сарадњи и да се на томе нисмо зауставили.

Наиме, компанија Sharp обавијестила нас је да жели са нашом компанијом да потпише уговор о пословно техничкој сарадњи, чиме се јасно и недвосмислено показује да менаџерски тим на челу са извршном директорицом Валеријом Савељић ради посао на опште добро свих запослених и да се тренд раста компаније наставља из дана у дан.

Епцг Солар Градња добила је и нови одбор директора, укупно трећи од када је на челу наше компаније гђа Валерија Савељић.

Са предходним Одборима директора, имали смо више него коректну сарадњу, и уз њихову подршку успјели смо да испоштујемо Санациони план усвојен Јуна 2023.године, и да усвојимо нову систематизацију 31. Децембра 2023.године.

Посебну захвалност дугујемо ранијим предсједницима Одбора директора госп. Алану Калачу и Данилу Дамјановићу, који су тимски уз своје остале чланове ОД, били пуна подршка менаџменту СГ, на изналажењу начина, како да младу компанију ЕПЦГ СГ доведемо на зелену грану, и већ у производно – финансијској 2024.години, послујемо са профитом, онако како смо и планирали за ову Буџетску годину.

Вјерујемо, да ће и нови ОД на челу са предсједницом Марином Јочић, наставити овај тренд, и заједно са менаџментом СГ, константно пребацивати зацртане планове, које смо премашили у Јануару и Фебруару.

Пошто смо за кратко вријеме сагледали, доста неправилности у раду прошлог менаџмента, у наредном периоду ћемо обавијестити јавност о активностима које смо предузели по овом питању.

На крају желимо да кажемо да идемо путем одговорности, транспарентности и преданог рада, јер смо фирма будућности а будућност припада зеленој енергији.